HOŞ GELDİNİZ
Hızlı ve güvenli alışverişe giriş yapın!
HENÜZ ÜYE DEĞİL MİSİNİZ?
Kolayca üye olabilirsiniz.

Doğal Taş Zemin Kaplama Fikirleri

13-04-2023 18:22
Doğal Taş Zemin Kaplama Fikirleri

Doğal Taş Zemin Kaplama Fikirleri

Tarihin bilinen en eski inşaat malzemesi doğal taştır. Eskiden sadece yapının temelinde kullanılan doğal taşlar günümüzde artık zemin kaplamaları için de kullanılıyor. Hem iç mekan hem de dış mekanda doğal taş zemin kaplama örnekleri görebilirsiniz. Malzeme işleme teknolojisinin üstün gelişimi sayesinde doğal taşları artık ev zeminlerinde görmemiz mümkün.

Hem doğal hem geri dönüşümlü hem de uzun ömürlü yapısı ile doğal taş zemin kaplama fikirleri iç mekan yer döşemeleri olarak evinize harika bir hava katacak.

Doğal taş döşeme sadece dış mekanlarda değil, iç mekanlarda da kullanılabilir. Bir iç mekanı değiştirebilen güzel ve doğal bir üründür.

Doğal taş zemin kaplama nedir?

Doğal Taş Döşeme

Doğal taş zemin kaplaması, çevre dostu ve dayanıklı olduğu için geleneksel yüzey kaplamalarına mükemmel bir alternatiftir.

Taş zeminlerin faydaları, potansiyel sağlık yararları da dahil olmak üzere sayısızdır. Doğal Taş Döşeme sıcaklık, güzellik sağlayan ve belirgin bir taş/doğal görünüm veren dokulu bir yüzeye sahiptir.

Doğal taş zemin fikirleri evinizin görünümünü iyileştirmenin harika bir yoludur. Mermer ve granit başta olmak üzere traverten, bazalt, kil taşı, kireç taşı, podima taşı, dolomit taşı, çakıl taşı ve andezit doğal taş zemin kaplama seçenekleri bulunmaktadır.

Birçok ev sahibi, sadece şık değil aynı zamanda sağlıklı olduğu için doğal taş zemin ürünlerini tercih ediyor. Dayanıklılığı, yenilenebilir doğası ve antimikrobiyal özellikleri sayesinde taşın yıllarca kullanılacağını biliyorlar.

>>> İç zeminde doğal taş kullanımı ile ilgili detaylı bilgi için tıkla...

Doğal taş zemin kaplaması nasıl yapılır?


Doğal taşın çeşidine bağlı olarak ortalama 2 – 6 cm arasında kalınlığa sahiptir. Bu taşları zemine döşerken alçı ya da çimento harcı kullanıyoruz. Yapıştırma tekniği kullanarak taşları en az 450 tonluk harç ile zemine döşüyoruz.

Doğal taş zemin kaplaması da diğer zemin çeşitlerine göre oldukça ekonomik olduğu için uygun maliyetli bir seçenektir. Ayrıca uzun bir kullanım ömrüne sahiptir, bu nedenle yakın zamanda değiştirme konusunda endişelenmenize gerek kalmayacak!

>>> Eve granit yer döşemesi nasıl yapılır öğrenmek için tıkla...

Doğal Taş Zemin Dekorasyon Örnekleri

Şık ve benzersiz bir iç mekan zemin kaplama fikri mi arıyorsunuz? O zaman doğru yerdesiniz demektir. Aşağıda size ilham kaynağı olacak doğal taş iç mekan zemin fikirleri ile yaşam alanlarınıza modern ve şık bir görünüm katabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.